Thyvej 23 - Brovst
81 10 16 01
hej@almida.dk

Online markedsføring Brovst

Lokal online markedsføring Brovst – Vi er stor fan!

Vil du gerne have lokal hjælp til din online markedsføring? Vi bor selv i Brovst og holder meget af at arbejde lokalt, da det giver nogle rigtig gode fordele for et samarbejde.

Det er nemmere at mødes ansigt til ansigt, og få en dybere forståelse for de produkter eller den service du gerne vil markedsføre online. Når vi har en dybere forståelse for din forretning, kan vi markedsføre din forretning langt mere effektivt, og du vil kunne få meget mere ud af hver enkelt krone du bruger på markedsføring. 

Hvad kan vi så hjælpe dig med?

Ja i bund og grund, kan vi hjælpe dig med at få flere kunder via online markedsføring. Og når man snakker online markedsføring, er der mange tangenter at spille på. Men de mest populære vil være Google Ads, Facebook annoncer, Instagram og Søgemaskine optimering.

Hvis du er helt ny til online markedsføring, tager vi naturligvis en snak om fordele og ulemper ved de forskellige kanaler, og hvad du kan forvente at få ud af den markedsføring vi sætter i gang.

Og hvad koster online markedsføring i Brovst så?

Ja man er vel nord for fjorden, så spørgsmålet burde næsten have stået øverst 🙂
Men prisen afhænger af så mange ting, at det ikke vil give mening at komme med nogle tal, før vi har afklaret hvilken branche du arbejder i, hvilke kanaler du ønsker at benytte, hvor hurtigt du vil kunne se et afkast og meget meget andet.
Men hvis du gerne vil i gang med at hente nye kunder ved hjælp af online markedsføring, så skriv eller ring til os, så vi kan tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din forretning.

Du kan ringe til os på tlf: 81 10 16 01
Eller skrive en mail til: hej@almida.dk
Du kan også benytte kontaktformularen ude i højre side.

 

Allan Frost Danielsen

Tlf: 9392 1518
Mail: allan@webitnow.dk

Michelle Frost Danielsen

Tlf: 9392 1518
Mail: michelle@webitnow.dk