Thyvej 23 - Brovst
81 10 16 01
hej@almida.dk

Google Ads

Få flere kunder til din forretning med Google Ads

Vil du gerne have flere betalende kunder til din forretning, men er du nervøs for at kaste dig ud i Google Ads, da du har hørt at det er dyrt?

Lad os lige slå det fast med det samme. Google Ads skal IKKE koste dig penge. Det skal være noget du tjener penge på, eller giver det ikke mening at kører annoncer. Dog med mindre du tænker Branding, og der er vi nok ikke endnu.

Google Ads skal give et positivt afkast, og da vi har mulighed for at spore både besøg og salg, kan vi rimelig hurtig danne os et overblok over om en annonce er pengene værd.

Vi har arbejdet med Google Ads i mere end 10 år, og har en rigtig god forståelse for hvad der virker og hvad der ikke virker. 

Vil du i gang med Google Ads

Ring eller skriv til os, og få en 100% uforpligtende og gratis snak om hvad vi kan gøre for dig, og om det vil give mening at få opsat Google Ads annoncer. Hvis du ønsker at få opsat annoncer, finder vi en fornuftig pris ud fra den tid vi skal bruge på opsætning og vedligeholdelse. Vi tager IKKE et cut af de penge du bruger på dine annoncer, som ellers er meget udbredt i branchen. Prisen for opsætning og vedligeholdelse afhænger af hvor mange produkter og varekategorier du har. 

Skal vi tage et kig på dine eksisterende annoncer?

Synes du at du får for lidt ud af dine nuværende annoncer? Vi tager gerne et kig på dem, og kommer med et bud på hvad vi kan gøre for at optimerer dine annoncer, og hvad det vil koste dig at få os til det. Vi ser til at der er mulighed for at få det dobbelte afkast af annoncer for den samme udgift. 

Allan Frost Danielsen

Google Ads

Email - Hej@almida.dk.dk

Eller brug kontaktformularen:

Kontakt form