Thyvej 23 - Brovst
81 10 16 01
hej@almida.dk

Om os

– “æhm, Hvem er Almida Aps?”

Mangler du hjælp til din hjemmeside, webshop eller online markedsføring? Så er det bare få af de ting vi kan hjælpe dig med. Med mere end 10 års erfaring med e-handel er vi to effektive “nørder” der har godt styr på flere områder. Vi er iværksættere med stort I og ved hvor meget af sig selv man sætter i sin virksomhed. Allan er knivskarp til SEO og AdWords og har fingeren på pulsen hvad angår at planlægge en målrettet stradegi. Michelle er firmaets grafiske fidus der er ekspert i grafisk design, SoMe og nyhedsbreve. Skal der skrive side lange kategori, produkt tekster er det også hende du skal have fat i. Michelle elsker at svinge kameraet så videoer og fotografering er også noget vi kan hjælpe dig med

Her er hvad vi kan gøre for dig:

  • Opsætning af hjemmesider.
  • Opsætning af webshop, med grundig vejledning så du føler dig godt klædt på til at starte din shop op.
  • Grafisk design; Nyt design eller redesign af eksisterende hjemmesider/webshop. Logoer, samt andet online grafisk materiale.
  • SEO & Adwords. Vi kan være behjælpelig med annoncering, samt hjælpe dig med at få stærke placeringer på Google. Vi er eksperter i tekster som styrker din organiske trafik.
  • Socialemedier. Få et godt overblik over hvordan du markedsfører dig selv via Facebook og instagram. Vi kan være med til at lave en god plan og hjælpe dig med at vise dig hvordan du styrer dine sider på forskellige medier.
  • Nyhedsbreve. Der er meget salg at hente via nyhedsbreve. Vi har brugt mange år på at udvikle på vores måde at sende nyhedsbreve på og kan give dig en god start. Vi arbejder særligt med Mailchimp og Sendinblue.
  • Med professionelt 4K videokamera, lamper og mikrofoner har vi mulighed for at lave professionelle videoer. Har du brug for almindelig foto, har vi også her det helt rigtige udstyr

Det skal være overskueligt.

Vores vision er at hjælpe virksomheder med at få en overskuelig tilgang til de ovenstående ting. Vi har selv haft webshops i mange år og ved det kan være en jungle at finde rundt, derfor bestræber vi os på at gøre det så jordnært og behageligt for dig som overhovedet muligt. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og få et uforpligtet møde.

De bedste hilsen Allan og Michelle Danielsen.

Referencer:

Forhenværende indehavere af: eCykelhjelm.dk, Modernroom.dk, Partykostumer.dk.