Thyvej 23 - Brovst
81 10 16 01
hej@almida.dk

Prestashop webshop

Skal du i gang med ny Prestashop Webshop?

Prestashop er en af de mest populære løsninger, når der skal vælges hvilken løsning man ønsker at køre sin webshop i. Prestashop er bygget op så det er nemt og hurtigt at lære at bruge, og det kan nemt kobles sammen med både betalingsløsninger, fragtløsninger, regnskabsprogrammer og meget andet.

Her under kan du se hvilke priser vi kan tilbyde på opsætning af prestashop. Vi kan også hjælpe dig med at finde en god løsning på hosting af din webshop, eller du kan hoste shoppen hos os, og få en samlet pris på hosting og opsætning af prestashop.

Standart Fra Kr. 5.999,-

Kom hurtigt i gang med prestashop og de mest nødvendige moduler - God til begynder

Udvidet Fra Kr. 9.999,-

Mere designfrihed, flere funktioner og flere integrationer - God til dig der vil ud over stepperne

Expert løsningen - Kontakt os

Har du en webshop du vil løfte til et helt nyt niveau eller ønsker du bare det bedste af det bedste. Så ring og få en snak med os

Hvorfor Prestashop?

Som tidligere skrevet, er prestashop et af de mest benyttede systemer til webshop. Det vil sige at det er et software der er testet på kryds og tværs, hvor du så slipper for at kæmpe med en webshop der er fyldt med fejl og mangler. 

Når der er mange der bruger et stykke software, vil der helt naturligt også blive udviklet rigtig meget omkring dette. Det er også gældende for prestashop, hvor du finder et kæmpe udvalg af udvidelser og designskabeloner. 

Så når du vælger Prestashop, er du sikker på at få en gennemtestet platform, du kan udvikle i netop den retning DU gerne vil.

Men er Prestashop ikke gratis?

Jo som udgangspunkt kan man godt sige at Prestashop er gratis. Men det kræver at de selv kender til kodning og database, da du ellers vil rende i problemer i det øjeblik du skal til at installerer din webshop. Det er heller ikke gratis at få lavet et design, der passer til netop DIN forretning. 

Du vil sikkert også gerne kunne tage imod betaling for dine vare, somt have mulighed for at sende ordre med f.eks PostNord, GLS, DAO osv.
Dette kræver også opsætning og teknisk viden.

Så selv om det ikke koster noget at bruge Prestashop, skal du alligevel regne med at opsætning + design koster lidt. men det er netop hvad vi har inkluderet i vores pakker oven over.

Kom i gang allerede i dag!

Vil du i gang med dig egen professionelle Prestashop, så giv os et kald på tlf. 81 10 16 01

Allan Frost Danielsen

Prestashop opsætning

Email - hej@almida.dk
Tlf.: 8110 1601

Prestashop og SEO / Søgemaskineoptimering

Selv om Prestashop generelt er skruet godt sammen, når det gælder SEO, så er der stadig noget der kan gøres bedre. Vi hjælper dig naturligvis til den bedste løsning for din forretning, så du har alle forudsætningerne i orden for at kunne blive fundet på google.

Og hvis du gerne vil arbejde mere i dybden med søgemaskineoptimering, kan vi også hjælpe med det. Efter 10 år med egne webhops, har vi et rigtig godt overblik over hvad der skal til, for at komme til at ligge nr 1 på de søgninger der giver penge i kassen.